SCOALA POSTLICEALA SANITARA "CAROL DAVILA"

   Scoala Postliceală Sanitară "Carol Davila" Focşani a fost înfiinţată în anul 1993 ca filială a Scolii Postliceale Sanitare "Carol Davila" Bucureşti, asigurând pregătire în specializări medicale (asistent medical generalist, asistent medical de balneofizioterapie, asistent medical de radiologie, asistent medical de igienă şi sănătate publică, asistent medical de farmacie, asistent medical de laborator).
   In anul 1999 şcoala a obţinut autorizaţie de încredere pentru şcolarizarea elevilor în domeniul sanitar pe calificările : asistent medical generalist, asistent medical de balneofizioterapie, asistent medical de radiologie, asistent medical de igienă şi sănătate publică, asistent medical de laborator , asistent medico-social), iar în anul 2005 autorizaţie de încredere pentru calificarea asistent medical de farmacie.
   Până în anul 2008, în 15 ani de funcţionare şcoala a pregătit 906 absolvenţi în calificările autorizate, absolvenţi angajaţi în proporţie de 90% în sistemul sanitar naţional şi în străinătate.

   In anul scolar 2009-2010 Scoala Postliceala Sanitara "Carol Davila" Focsani, asigura scolarizarea in domeniul "Sanatate si asistenta pedagogica", nivel 3 avansat in calificarile :
1. Asistent medical generalist / 2 cls, 56 locuri ;
2. Asistent medical de farmacie / 1 cls, 28 locuri ;
3. Asistent medical de balneofiziokinetoterapie si recuperare / 1 cls, 28 locuri ;
4. Asistent mecical de laborator / 1 cls, 28 locuri.

Toate drepturile rezervate Asociatia Societatea Doamnelor Vrancene - SCOALA POSTLICEALA "CAROL DAVILA" - 2017